Usluge prijevoza za sve prigode

Dobrodošli u našu uslugu autotaxi prijevoza i povremenog prijevoza putnika ! Od usluga nudimo najam minibusa i kombi vozila novije generacije zajedno s vozačem.

Zašto Krstačić prijevoz ?

Mi smo samostalni obrt koji posluje od 2003. godine specijaliziran za brzi, pouzdani i udoban prijevoz a naša glavna djelatnost je prijevoz putnika na području Hrvatske i inozemstva.

Bez obzira trebate li prijevoz do zračne luke i obližnjih destinacija ili pouzdanu taxi službu na prekrasnom otoku Rabu, mi smo tu da vam pružimo vrhunsku uslugu.

Otkrijte zašto smo omiljeni izbor putnika na našem području !

Povremeni prijevoz putnika

Planirate putovati izvan otoka Raba ? Vršimo usluge povremenog prijevoza putnika do različitih odredišta u Hrvatskoj. Od obližnjih gradova do popularnih turističkih odredišta, naši iskusni vozači odvest će vas na željeno odredište na siguran i udoban način. Putujte bezbrižno i prepustite gnjavažu oko navigacije nama !

Taxi služba na otoku Rabu

Bilo da ste turist u potrazi za istraživanjem prekrasnog otoka Rab, ili da ste stanovnik otoka u potrebi za pouzdanim prijevozom, naša taxi služba je tu za vas. S našim iskusnim vozačima, brzim i sigurnim prijevozom, možete uživati u otoku bez brige o vožnji ili parkiranju. Udobno se smjestite, opustite i uživajte u prekrasnom pogledu dok vas naši iskusni vozači odvezu do željene lokacije na otoku Rabu. Iskoristite našu uslugu kako biste bezbrižno istraživali sve što Rab nudi.

Rab – Rajska plaža Lopar

Rab – Suha punta Kampor

Rab – Kamenjak

Transferi do zračnih luka

Dolazak ili odlazak iz zračne luke ?  Taxi RB nudi pouzdane prijevoze iz, odnosno do zračne luke – naši vozači dočekat će vaš dolazak na određeno mjesto, osiguravajući vam nesmetan, siguran i udoban prijevoz od zračne luke do željenog na otoku. Ako planirate putovanje avionom, osigurajte si put do i od zračne luke – započnite ili završite svoje putovanje bez stresa uz naše učinkovite usluge prijevoza.

Rab – Međunarodna zračna luka Franjo Tuđman Zagreb

Rab – Zračna luka Rijeka

Rab – Zračna luka Zadar